Υλικά
- 700 γρ. πατάτες
- 3 κουταλιές βούτυρο
- ελαιόλαδο
- 100 γρ. φέτα
- 50 γρ. ανθότυρο
- 4 αυγά
- μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε 700 γρ. πατάτες όπως για τηγανιτές. Τις τηγανίζετε σε βαθύ τηγάνι με 1 κουταλιά βούτυρο και 2 κουταλιές λάδι.
- Μόλις αρχίζουν αν τηγανίζονται χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και τις αφήνετε να ψηθούν για 15 λεπτά.
- Γυρίζετε τις πατάτες να ψηθούν και από την άλλη πλευρά για 3 - 4 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ λειώνετε με το πηρούνι 100 γρ. φέτα και 50 γρ. ανθότυρο.
- Χτυπάτε 4 αυγά μαζί με τα τυριά, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνετε ακόμη 2 κουταλιές βούτυρο στο τηγάνι και μόλις λειώσει ρίχνετε τα αυγά.
- Ψήνετε την ομελέτα μερικά λεπτά ακόμη.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !