Κατσικάκι φρικασέ

Υλικά

  • 1 - 1½ κατσίκι μπούτι ή σπάλα
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 μαρούλια πλυμένα και κομμένα
  • 1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κρόκους αυγού
  • χυμό δύο λεμονιών

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σωτάρουμε με το λάδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδάκια και τον άνιθο και ανακατεύουμε. Μετά βάζουμε και το μαρούλι, αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε 3/4 του φλυτζανιού ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και με μια κουτάλα παίρνουμε ζωμό από το φαγητό και ρίχνουμε μέσα στα αυγά εναλλάξ ζωμό και χυμό λεμονιού, χτυπώντας συνεχώς.
  3. Προσθέτουμε το αυγολέμονο στο φαγητό και σερβίρουμε.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.