Υλικά
- 1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού ρεβύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- λίγο μαϊντανό και λίγο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επόμενη τα βράζετε, χωρίς όμως να λειώσουν.
- Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μύλο.
- Τ' ανακατεύεται με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλεύρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
- Με ένα κουτάλι, παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
- Μόλις ροδίσουν, τους βγάζετε και τους τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !