Πατατοκεφτέδες

Υλικά

  • 1300 γρ. πατάτες
  • 4 αυγά
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί ρεγκάτο τριμμένο
  • 3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν τις ξεφλουδίζουμε και
  2. τις κάνουμε πουρέ. Σ'ένα μπόλ βάζουμε τον πουρέ και προσθέτουμε τα αβγά, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο.
  4. Τους βάζουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρονται ζεστοί.



Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.