Κουνουπίδι καπαμά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό κουνουπίδι
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 φυλλά δάφνη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Το σοτάρουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και το βγάζουμε σε μία πιατέλα.
  3. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε το κουνουπίδι
  4. και σβήνουμε με το ξύδι.
  5. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες, τη δάφνη, το ανάλογο νερό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμεσε μέτρια φωτιά γαι 30 λεπτά περίπου έως ότου γίνει το κουνουπίδι και πήξει η σάλτσα.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.