Υλικά
- 1 ΚΟΥΠΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ-ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ
- 1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
- 2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
- 5-6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
- 1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- 5-6 ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
- 1 ΣΥΣΚ. ΤΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΤΣΑΠ
- 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Εκτέλεση
- ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.
- ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ.
- ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ.
- ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.
- ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ Η ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ
Τη συνταγή μας την έστειλε η φίλη μαςΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ. Σε ευχαριστούμε πολύ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!