Υλικά
- 3 κούπες φρυγανιά
- 2 κούπες αμύγδαλο τριμμένο
- 700 γρ κουβερτούρα
- Ξύσμα πορτοκαλιού
- Σιρόπι (2 κούπες ζάχαρη 1 λίτρο νερό)
Εκτέλεση
- Βράζουμε το σιρόπι.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα.
- Σε μπωλ βάζουμε το καρύδι την φρυγανιά το ξύσμα και το σιρόπι.
- Ανακατεύω.
- Φτιάχνω μπαλάκια και τα βουτάω στη κουβερτούρα.
Τη συνταγή μας την έστειλε η φίλη μαςlina. Σε ευχαριστούμε πολύ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!