Υλικά (4 μερίδες)
- 1/2 κιλό πέννες (ολικής αλέσεως)
- 1 φλιτζάνι πέστο βασιλικού
- 1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 φλιτζάνι αρακάς
- 1 φλιτζάνι καρδιές αγκινάρας (κομμένες στα τέσσερα)
- Parmigiano Reggiano (τριμμένη)
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Ανακατεύουμε το πέστο και τη μαγιονέζα σε ένα μπολ.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο μίγμα πέστο, μαζί με τον αρακά.
- Απαλά ανακατέψτε και τις καρδιές αγκινάρας.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά ή και περισσότερο.
- Σερβίρετε γαρνίροντας με την τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !