Σαλάτα ζυμαρικών με αρακά και αγκινάρα

Σαλάτα ζυμαρικών με αρακά και αγκινάρα

Υλικά (4 μερίδες)

  • 1/2 κιλό πέννες (ολικής αλέσεως)
  • 1 φλιτζάνι πέστο βασιλικού
  • 1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 φλιτζάνι αρακάς
  • 1 φλιτζάνι καρδιές αγκινάρας (κομμένες στα τέσσερα)
  • Parmigiano Reggiano (τριμμένη)

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
  2. Ανακατεύουμε το πέστο και τη μαγιονέζα σε ένα μπολ.
  3. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο μίγμα πέστο, μαζί με τον αρακά.
  4. Απαλά ανακατέψτε και τις καρδιές αγκινάρας.
  5. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά ή και περισσότερο.
  6. Σερβίρετε γαρνίροντας με την τριμμένη παρμεζάνα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.