Τοματόσουπα με κόκκινα φασόλια

Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)

  • 1,5 kg τομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3  κουταλιές σούπας ξύδι
  • 1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 3 κούπες μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια
  • 1 κούπα σέληνο-άνιθο
  • Αλάτι και πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί τις ντομάτες και από πάνω σκορπίστε το σκόρδο, το ξύδι και ζάχαρη.
  2. Ψήστε το για 25-35 λεπτά στους 375°F.
  3. Στη συνέχεια σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε τα φασόλια και συνεχίστε για 2-3 λεπτά το ψήσιμο. Σε αυτό το μίγμα ανακατέψτε και την ψημένη ντομάτα.
  4. Αφήστε το να βράσει για 10-15 λεπτά. Συγχρόνως προσθέτετε αλάτι και πιπέρι δοκιμάζοντας.


Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

  • Μερίδα:  1/4  συνταγής
  • Θερμίδες:  150 kcal
  • Πρωτεΐνη: 5 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 16 γρ.
  • Λίπος: 9 γρ.
  • Φυτικές  Ίνες:  3 γρ.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.